Als ondernemer bent u het liefst druk met het uitvoeren van de werkzaamheden voor uw opdrachtgevers. Het versturen van facturen, zicht houden op betalingen en versturen van aanmaningen is tijdrovend en komt al snel op het tweede plan. Wij kunnen u hiermee helpen.

Behoud van de relatie voorop

Onze incassoservice kenmerkt zich door kort op elkaar volgende telefonische en schriftelijke acties met een toenemende intensiteit. Uw debiteur wordt op een correcte, zakelijke wijze telkens weer geconfronteerd met en gewezen op de consequenties van zijn betalingsgedrag hetgeen uiteindelijk vrijwel altijd leidt tot betaling. Als het toch nodig is, kunnen wij, met uw toestemming, een gerechtelijke procedure voor Kantongerecht of Rechtbank voor u verzorgen.

Provisiebasis

Om uw en onze belangen volledig parallel te laten lopen, werken wij in het minnelijke traject op provisiebasis met daarnaast een vast laag bedrag aan dossierkosten. Uiteraard betaalt u alleen bij het innen van de vordering deze provisie. De door ons gemaakte kosten, zijnde buitengerechtelijke kosten, die zijn gebaseerd op De Wet incassokosten en het bijbehorende besluit( WIK) worden in beginsel altijd op de wederpartij verhaald.

Contact

Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan gerust eens contact op met onze accountmanager:

Arjan Harthoorn
M: 06-50294843
E: aharthoorn@classic-incasso.nl